Roliga vinteraktiviteter att prova på

Äntligen är vintern här och det är dags att dra på sig snowboardskorna eller pjäxorna och slänga sig ut i backarna. Det finns massor av backar att välja mellan i vårt avlånga land och de flesta erbjuder faktiskt uthyrning av utrustning men det är alltid bäst att köpa sin egen.  Det är alltid lättare att åka på ett par skidor eller snowboard som du redan åka på innan.

Komplett utrustning

När du väl har en komplett utrustning är du redo för utflykten med familj eller vänner. Har ni mindre barn i sällskapet brukar det finns mindre backar i anslutning till anläggningen för barnen där de kan åka pulka eller varför inte prova på skidor för kanske första gången? Det brukar finnas andra aktiviteter vid anläggningarna för de som inte vill åka utför som serveringar, restauranger, lekanläggningar med mera.

Andra vinteraktiveter

Det finns mängder av andra vinteraktiviteter att hitta på även om du inte bor i norra Sverige. Några aktiviteter är givetvis skridskoåkning på en sjö som frusit eller varför inte testa på skridskosegling eller bada i en isvak. Tänk på att det är riskfritt för en fullt frisk person att bada i en isvak, har du problem med hjärtat eller lider av högt/lågt blodtryck bör du kontakta läkare innan.