Så här bygger du en mångsidig garderob med bra billiga basplagg

Att ha en garderob full av kläder kan verka lockande, men i verkligheten kan det göra det svårt att välja vad man ska ha på sig och det kan också vara en stor investering. Lösningen på detta problem är att bygga en garderob med hjälp av bara några få basplagg som kan användas på olika sätt för att skapa olika outfits.

Här är fem billiga basplagg som varje man borde ha i sin garderob för att skapa en mångsidig look.

En vit t-shirt

En enkel vit t-shirt är det perfekta basplagget. Den kan användas som enkel vardagsklädsel, men den kan också stylas för att passa mer formella tillfällen. Du kan till exempel para ihop den med en blazer och ett par chinos för att skapa en avslappnad men ändå stilren outfit. Investera i en av hög kvalitet så att den håller länge.

En blå skjorta

En blå skjorta är ett annat mångsidigt plagg som kan användas på många sätt. Den passar perfekt för arbete, men också för mer formella tillfällen som bröllop eller middagar. Du kan också para ihop den med ett par jeans för en mer avslappnad look.

Ett par mörka jeans

Ett par mörka jeans är perfekta för att skapa en mer avslappnad look. De kan också användas för mer formella tillfällen, speciellt om de kombineras med en blazer och en skjorta. Investera i en hög kvalitet och de kommer att hålla i många år.

En bomberjacka

En bomberjacka är ett annat mångsidigt plagg som passar bra för en avslappnad look. Den kan paras ihop med en t-shirt och jeans eller shorts för en avslappnad dag på stan. Men det kan också användas med en skjorta och chinos för en mer formell outfit.

En svart eller marinblå ullkavaj

En kavaj är ett plagg som borde finnas i varje mans garderob. En svart eller marinblå ullkavaj är det perfekta valet för att skapa en mer formell look. Den kan paras ihop med en skjorta och byxor eller jeans för en mer avslappnad outfit.

Att skapa en mångsidig garderob behöver inte vara en utmaning. Med hjälp av dessa fem basplagg kan du skapa många olika outfits för alla tillfällen. Genom att investera i högkvalitativa plagg kan du vara säker på att de kommer att hålla länge och att du alltid kommer att se bra ut oavsett vad du väljer att ha på dig.