Designa och bygg ditt eget Attefall

Problem med utrymme är ganska vanligt oavsett om du bor i lägenhet eller villa. När du äger ett hus är det lätt att samla på dig grejer som du behöver för att hålla huset i ett bra skick. Det är allt från verktyg och virke till bildäck och möbler som ska ha sin plats någonstans.

Om du känner igen dig i det ovan nämna ska du veta att det går att fixa till. Ett attefallshus kan du använda till både förvaring eller som ett extra sovrum om du ofta får besök av släkt och vänner som vill sova över.

Vem som helst som äger en egen tomt kan bygga ett attefallshus, med få undantag. Du behöver inget bygglov men det finns ändå en del regler du behöver veta om. Huset får inte vara större än 30 kvadratmeter.

Kolla in utbudet på attefallshus på nätet

Istället för att bygga ett eget attefallshus från grunden finns det andra alternativ. Du kan köpa färdiga hus som du sedan monterar ihop själv. Se till att ha en bra grund iordninggjord när du får ditt hus levererat så kan du börja på direkten. Du kan börja här och se om det kan vara något för dig.